Fanola Wonderful World

Eljött a csodák ideje!
A tér, ami körülvesz, rólad szól, a módszereid és a stílusod az, ami megkülönböztet Téged a többiektől. EGYEDI ÉS JELLEGZETES! A WONDERFULL WORLD kollekció elmeséli a körülöttünk kialakított tér történetét, mely meghatározza egyéniségünket. Magába foglalja kedvenc színeink és tárgyaink világát, a zenét mely harmóniát ad életünknek és vidámmá varázsolja. A Fanola ezt a kollekcióját, a színek ódájaként tárja elénk, valamennyiünk egyéniségét ünnepelve.
The Pop Warrior
Hűvös, jeges, intenzív színek. A tökéletesen kirajzolt színkontrasztok harmonikusan hatnak és az eredmény páratlan - dinamikusan változó. A letisztult vonalak érzékeny színvarriációkkal váltakoznak, melyek kiemelik a frizura összhatását. A hullámos változat nőiességet és játékosságot sugall.

A rövid változat sötétebb tónusokat képvisel, de még mindig hideg, intenzív kontrasztot érzékelünk a hajtövek és a hajvégek színárnyalatai között. A hajszín tökéletesen kiegészíti a hajvágást, mely könnyű és dinamikus.
The Queen Gamer
Hűvös, jeges, intenzív színek. A QUEEN GAMER minden porcikájában a közösségi médiák királynője. Imádja, amikor a kék bármilyen árnyalata veszi körül, mely hihetetlenül kiemeli eredeti hajszínét. Naponta órákat tölt kedvenc játékával, ruhákat tervezve és egyedi divatalkotásokat kreálva.

A merész és kontrasztos színek tökéletes harmóniában vannak egymással, miközben csillogó megjelenést kölcsönöznek a frizúrának. A sima hajviselet kihangsúlyozza a hajvágást és a változó színeffektusokat. A styling kiemeli az arcvonalat. Az így létrejött megjelenés ötvözi a nőiességet és az energiát, inspirálódva az 1990-es évek „grunge“ stílusával.

A frizura második változata egy gyönyörű intenzív hajszín, mely kifinomult bájt kölcsönöz viselőjének. A lágy vonalak zseniális kontrasztokban váltakoznak
The Party Girl
PARTY GIRL a bulik királynője! Mindig barátokkal van körülvéve, és előszeretettel szervezi a bulikat. Mindenben imádja a kékes-zöld színeket és valamennyi árnyalatukat. Nem fogsz unatkozni mellette!

A frizura kedélyessége és játékossága kiemeli a vidám, mégis elegáns stílust. A lila színvisszaverődések, melyek a hajtőtöl fokozatosan világosodnak, kihangsúlyozzák a viszonylag klasszikus bubi hajvágást, mely azonban ámulatba ejt trendi megjelenésével. A hajvégek narancssárga beütése lenyűgöző WOW hatást eredményez.

A hullámos változat kifinomult, különc és teljesen egyedi. A frizura volumene a lapos hullámokkal felejthetetlenné teszi viselőjét bármelyen buliban is vegyen részt!


Kapcsolodó akció:

Fanola Color Hajfesték Új Árnyalatok