Dream Factory kollekció

Always belive in your dreams
Az új színpaletta két új színsorozatból áll, melyeket az álmok folytonossága és a természetes kristályok áttetszősége ihletett meg. Lágy árnyalatok, melyek nyugalmat sugároznak, miközben a kristályokra jellemző fényességükkel, és melegségükkel pozitív energiát adnak.
Crystal Rose
A kunzit és ametiszt kristályok ihlették a lágy, rózsaszín tónusú Crystal Rose árnyalatokat, melyek ideálisak minden bőrtónushoz, klasszikus vagy modern megjelenéshez is.
Crystal Brown
Három árnyalat, melyeket a természetes pigmentekben gazdag kristályok ihlettek, mint a föld színeit idéző kvarc, aragonit és topáz. A barna árnyalatok tökéletesen tükrözik a kristályok kifinomult, visszafogott meleg és arany tónusait.
Ezeknek az új színeknek milyen a színtartóssága?
A Dream Factory kollekció árnyalatai az Evolution of the Color tartós hajfesték, a Precious Nature Color ammóniamentes hajfesték, és a Color Wear oxidációs színező termékcsaládokhoz tartoznak, így ugyanolyan tartósak, mint ezek az ALFAPARF Milano színváltoztató termékek
Ezek az új színek keverhetőek a Pigments hajszínezővel?
Igen. Minden egyes árnyalat keverhető a Pigments ultrakoncentrált pigmenteket tartalmazó színezővel.
Milyen pigmenteket tartalmaznak ezek az új színek?
A Dream Factory kollekció színei nagyon kifinomult, igazán természetes hatású színek, melyek egységes árnyalatot és egységes fedést biztosítanak.

Ha számokkal fejeznénk ki az árnyalatok által tartalmazó pigmenteket, akkor azt így írnánk le:
• Crystal Rose 10 = 10.223
• Crystal Rose 8 = 8.221
• Crystal Brown 10 = 10.324
• Crystal Brown 7 = 7.24
• Crystal Brown 5 = 5.542
Ezekkel az új színekkel biztosíthatjuk a 100%-os őszfedést?
Igen. Ha a Dream Factory kollekció új színeiből az Evolution of the Color árnyalatát használjuk a fedéshez, akkor az Evolution of the Color tartós hajfesték fedősorozatából válasszuk ki az azonos színmagasságú árnyalatot és egyenlő arányban keverjük össze az árnyalatokat (1 rész Dream Factory Evolution of the Color árnyalat + 1 rész az Evolution of the Color fedősorozat árnyalatából).

A Precious Nature Color árnyalatát használjuk a fedéshez, akkor a Precious Nature Color ammóniamentes krémhajfesték fedősorozatából válasszuk ki az azonos színmagasságú árnyalatot és egyenlő arányban keverjük össze az árnyalatokat (1 rész Dream Factory Precious Nature Color árnyalat + 1 rész a Precious Nature Color fedősorozat árnyalatából).
A kívánt eredmény eléréséhez az alábbiakat javasoljuk:
Az új kollekció Evolution of the Color Crystal Brown 5 és Crystal Brown 7 árnyalatait az Evolution of the Color Natúr Bahia sorozat árnyalataival keverjük, így melegebb hatású színeredményt kapunk. Az Evolution of the Color Crystal Rose 8 árnyalatot az Evolution of the Color Natúr sorozat színeivel keverhetjük, így semlegesebb színeredményt érhetünk el.

A Dream Factory kollekció Color Wear árnyalatait önállóan vigyük fel a hajra az őszfedéshez, és a kiválasztott árnyalatot keverjük össze a 10 vagy 20 volumenes Oxid’o krémhidrogénnel.
Keverési arány: 1:1. Hatóidő: 30-40 perc.
(A festés előkészítésénél emlékezzünk arra, hogy a Color Wear oxidációs színezőnek nincs felvilágosító képessége, tehát nem világosítja fel a natúr hajat).