Color Wear Gloss Toner

Éld át a szőke haj élményét!
Ha a vendégeid legnagyobb vágya az, hogy szőke hajuk legyen, akkor tedd lehetővé, hogy a szalonodban a legjobb módon éljék meg ezt!

Az ALFAPARF Milano bemutatja a Color Wear the Natural Evolution of Gloss Toner oxidációs színezőt, az arginin alapú, folyékony textúrájú tonalizálót, melyet célzottan a szőke hajszín világának fejlesztettek ki.

A tonalizálás tökéletesítésére kifejlesztett új termékcsalád: Color Wear the Natural Evolution of Gloss Toner árnyalataival áttetsző és természetes végeredményt érsz el, bármilyen szőkítési technikát is alkalmazol.

A GLOSS TONER használata gyors és egyszerű, mely lehetővé teszi a fodrászok számára, hogy kompromisszumok nélküli végeredménnyel vezessék be vendégeiket a szőkeség érzékeny világába.
Hogyan emeljük ki az arcot?
Lehet szó néhány tónus világosításáról vagy csak néhány tincsről az arc körül vagy a hajvégekről, a szőkítés elengedhetetlen ahhoz, hogy kiemeljük vendégeink arcát.

Amikor hajfestésről beszélünk, az általános trend a természetes hajszín világosítása. Kb. minden harmadik felnőtt nő szőke árnyalatúra festeti a haját.
A show-nak szőke hajjal kell folytatódnia!
Balayage, ombré, napszítta hatás, shadow roots, baby light és így tovább a technikákkal: the show must go blonde.

A celebek az egész világon népszerűsítik a szőke hajszínt és a vendégek úgy érkeznek a szalonba, hogy a telefonjukon mutatják meg a legfrissebb trendeket, amit szeretnének.

Ennek van egy hatalmas előnye: semmilyen más szolgáltatáshoz nem hasonlítható a szőkítés, hiszen ez adja a legnagyobb lehetőséget a fodrászoknak arra, hogy a szalonban és az Instagram-on is megmutassák kreativitásukat és a színekhez való hozzáértésüket.
Gloss Toner
Az ALFAPARF MILANO szakértelmének köszönhető olyan formulát fejlesztett ki, amely hatékony, de ugyanakkor kíméletes is a hajjal.

SZABADALMAZTATOTT ARGININ ALAPÚ TECHNOLÓGIA

A Color Wear Gloss Toner innovatív formulájának szabadalmaztatott technológiája: azarginin,anövényicukorból származó, természetes eredetű lúgosító.

Az arginin használatával lehetővé vált a legelterjedtebb, leggyakrabban használt kémiai lúgosítók, az ammónia és a MEA (etalonamin) helyettesítése.
Color Wear Gloss Toner aktivátor
Az aktivátor 9,5 volumenes (2,85%-os) folyékony stabilizált hidrogén-peroxid, melyet kifejezetten és kizárólag a Color Wear Gloss Toner-rel történő használatra fejlesztettek ki.

Textúrája biztosítja a folyékony és átlátszó keve- réket, amely ideális a praktikus és gyors felvitelhez és a hatóidő alatti színellenőrzéshez.

A keverék optimális viszkozitása lehetővé teszi az egyenletes elosztást, nem csöpög. Emulgeáló hatásának köszönhetően megkönnyíti a lemosást.


1. Előkészítés
Ha egy olyan időigényes és összetett folyamatról van szó, mint a szőkítés, nagyon fontos a vendég fejbőrének előkészítése és védelme ahhoz, hogy a maximális komfortérzetet biztosítsuk a szőkítő szolgáltatás teljes időtartama alatt.

The Hair Supporters SCALP PROTECTOR
The Hair Supporters: 100%-ban professzionális felhasználásra ké- szült termékcsalád, amely a szalonokban végzett technikai szolgál- tatások színvonalát, minőségét emeli. Ehhez a SCALP PROTECTOR szérum nyújtja a segítséget, amely védi és nyugtatja* a fejbőrt, és komfortérzetet biztosít a technikai szolgáltatások alatt. Illatanyagmentes.
2. Szőkítés
A szőkítés nem egy egyszerű folyamat, amit mindig ugyanúgy ismétlünk, hanem minden alkalom más és más. Minden alkalommal maximális koncentrációra és szakértelemre van szükség ahhoz, hogy a legkisebb hibát is elkerüljük és a kívánt végeredményt érjük el. A kihívások legyőzésére szükség van egy szakemberre, aki a megfelelő termékeket helyesen használja, melyek lehetővé teszik azt, hogy a szolgáltatások a kiindulási alapnak megfelelően személyre szabottá váljanak és ezzel egy időben védjék a haj állapotát.
3. A tonalizálás
A szőkítő szolgáltatás utolsó lépése a tonalizálás, mely nagyon fontos, mert a szőke haj tökéletes árnyalatát ezzel érjük el.

A tonalizálás tökéletesítésére kifejlesztett új termék- család, ami maximálisan kiemeli az átmenteket és áttetsző végeredményt biztosít. A GLOSS TONER különleges, helyreállító összetevője a fermentált almaecet alapú hatóanyag, mely lezárja a kutikulát és javítja a szőkített haj szerkezetét.

Befejező lépésként, a szőke haj élményének teljes megéléséhez az ALFAPARF MILANO a The Hair Supporters SCALP AND FIBER RESTORER hajrost- és fejbőr-helyreállító, különleges, kettős hatású fluidot ajánlja amely:

• segít helyreállítani a fejbőr normál pH értékét, amely a technikai szolgáltatások alatt megváltozik
• helyreállítja a haj rostjainak helyes egyensúlyi állapotát, miközben lezárja a kutikulát, fényt és táplálást biztosítva a hajnak.


Kapcsolodó akció:

Color Wear Gloss Toner Színskála Akció