Silky Color hajfesték 100ml

Silky Color hajfesték 100ml

A divatos és gyönyörű színárnyalatok végtelen tárházát nyújtják a Silky hajfestékek. Silky hajfesték használatával bármilyen színárnyalat elérhető a legklasszikusabbtól kezdve a legtrendibb színekig. Életteli, fantáziadús szín várn Önre Silky hajfesték világában. Bármilyen Silky hajfesték színárnyalat mellett dönt, az eredménnyel maximálisan elégedett lesz.


A Silky hajfesték választása a jó döntés, hiszen magas minőséghez juthatunk jutányos áron. 100%-os őszfedést érhetünk el Silky hajfesték használatával. Szép telt, fényes szineket ad. Próbálja ki a Silky hajfestéket, szeretni fogja! Rendeljen magának egyet és ossza meg velünk a véleményét!


A Silky hajfestékek a legújabb generációs, legnagyobb tisztaságú (99%-os) színpigmentek felhasználásával készülnek, amelyek a hajszálak szerkezetében fejtik ki hatásukat, így a Silky hajfestékkel festett haj színtartóssága kiváló.

A Silky hajfestékek speciális formula válogatott ápoló összetevőket tartalmat, így lesz a Silky hajfestékkel festett haj táplált, ápolt, puha és antisztatikus.

A megviselt, roncsolt haj Silky hajfestékkel történő hajfestést követően fényes és dús lesz.

Az ősz hajat tökéletesen fedi, hajfestést követően nem csillan át az ősz.

Természetes színek esetén a Silky hajfestékek az alaphoz képest 3 árnyalatot, a szuper szőke árnyalatoknál 4 árnyalatot, a 000 esetén pedig 5 árnyalatot képest világosítani a hajon.
Kosárba teszem